Fõoldal

Céginformáció

Napelemes berendezések

Többcélú áramforrások

Érzékelõk

Aktuális

 


Az 1990-ben alapított SOLART-SYSTEM KFT ügyvezető igazgatója Pálfy Miklós okleveles villamosmérnök, címzetes egyetemi docens. A Magyar Napenergia Társaság (MNT) Fotovillamos szekciójának vezetője. Az MTA Energetikai Bizottság Megújuló Energetikai Albizottságának tagja. A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) Napelemek Munkabizottságának alapítója és vezetője, az Automatizálási Szakosztály Elnökségének tagja. A Nemzetközi Napenergia Társaság (ISES) tagja. Az European Photovoltaic Technology Platform tagja.

                                  

·   A SOLART-SYSTEM KFT a napenergia hasznosítása területén tanácsadói és szakértői hátterével tisztelettel áll ügyfelei rendelkezésére. Fejlesztési tevékenysége a legkorszerűbb fotovillamos technológiák gyakorlati alkalmazására irányul. Számos hazai és nemzetközi projekt kidolgozásában vesz részt. Ügyfelei megrendelésére konkrét fotovillamos áramellátási feladatok megoldását a tervezéstől a gyártás és helyszíni üzembe helyezésig végzi.

·   A SOLART-SYSTEM KFT a napenergia hasznosításának közép és felső szint oktatásához többcélú - de nem csak oktatásra, demonstrációra, kutatásra, hanem - széles körben is alkalmazható napenergiás berendezéseket is készít. Először 1998 május 19-23 között a Budapesti Industria 98' Nemzetközi Szakvásáron mutatott be ilyen berendezéseket majd több nemzetközi vásáron – többek között Hannoverben - sikerrel szerepelt. Ma már számos hazai és külföldi oktatási intézmény rendelkezik berendezéseinkkel.

·  A SOLART-SYSTEM KFT napelemes berendezések szállításán kívül egyedi igényekre speciális fényérzékelőket is készít, amelyeket különböző berendezésekben, mint például a távhő ellátás szabályozásában és középfeszültségű kapcsoló berendezések ívzárlat védelmében is alkalmaznak. A szintén saját fejlesztésű napsugárzás érzékelőkkel a nap sugárzási teljesítménye közvetlenül mérhető.

·   A SOLART-SYSTEM KFT sikereinek titka a minőség. A szakszerű tervezést és az üzembe helyezést is mérnökök végzik. A berendezések a legkiválóbb alapanyagok és alkatrészek felhasználásával készülnek. A gyártás során többszörös funkcionális ellenőrzésen mennek keresztül.

·      A SOLART-SYSTEM KFT ügyfélcentrikus, rugalmas és gyors. Minden ügyfél megkeresését megtiszteltetésnek veszik. Igyekszik az ügyfelek problémáit megérteni és teljes megoldásokat kínál. Minden megkeresésre gyorsan reagál és rövid határidőkre teljesít. Üzenetrögzítője és telefaxa állandóan üzemel.

·      A SOLART-SYSTEM KFT  a környezetvédelem érdekében tevékenykedik. A napenergiás technológiák környezetbarátok és ezek alkalmazása csökkenti a szennyezést, Ennek demonstrálására már a NATUREXPO 96-on a Környezetvédelmi Minisztérium kiállításán is bemutatta a napenergia hasznosítás legfontosabb fajtáit és azóta számos környezetünkkel kapcsolatos kiállításon sikerrel szerepel.

  • A SOLART-SYSTEM KFT széleskörű nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik, így az új eljárások és termékek első kézből és rendkívül gyorsan  jutnak birtokába. A napenergiás technológiák ajánlásait tartalmazó nemzetközi kiadványokban, cégjegyzékekben hosszú idő óta szerepeltetik. Ügyfelei között számos közismert hazai és nemzetközi cég szerepel, melyek bizalmát és megbízását nagy megtiszteltetésnek tartják.


Fõoldal

Céginformáció

Napelemes berendezések

Többcélú áramforrások

Érzékelõk

Aktuális